Trendvisie 2020

Afgelopen maart hebben we samen met Branddoctors de Trendvisie 2020 gepresenteerd. Het was ook dit jaar weer heel inspirerend. Kon je er helaas niet bij zijn, maar ben je wel nieuwsgierig dan kunnen we ook een Trendsessie op maat geven zodat je meteen met je collega's kan sparren over de toekomst van jullie merkstrategie.

 

Tijdens een Trendsessie inspireren we je met onze visie op de komende tijd, aangevuld met voorbeelden uit diverse branches. We gaan samen brainstormen, discussiëren en de trends letterlijk en figuurlijk proeven. We geven je handvatten die direct toepasbaar zijn binnen jouw organisatie. We slaan de brug van toekomstvisie naar praktische oplossingen. Zo ga je vanuit jouw merk en organisatie antwoorden vinden op deze onweerstaanbare tijd.
 

Wat kun je verwachten van het magische jaar 2020? In ieder geval zitten we midden in grote veranderingen. Dit levert stress en spanningen op, gele hesjes overspoelen de straten en kinderen protesteren massaal om aandacht te vragen voor de klimaat problematiek. Maar naast weerstand zijn er ook optimistische geluiden en geloven we in een positieve mind shift. We breken los, laten ons niet meer in hokjes plaatsen, helen onszelf, en komen in actie. Kortom een irresistible 2020!

Meer weten? Neem dan contact met ons op.
 

._2Xngm { margin-bottom: 20px; display: none; }