top of page
Trend-event-Calibrate-2.jpg

Trendvisie 2022

Calibrate: check in op de nieuwe standaard

De corona pandemie veroorzaakt ongelofelijk veel opschudding in de wereld. We zijn op zoek naar nieuwe manieren om de wereld beter te begrijpen en opnieuw in te richten. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De nieuwe wereld is grillig en onvoorspelbaar. Emoties voeren de boventoon en de verschillende informatiebubbels waarin we zitten zorgen voor polarisatie. We leven in een versnipperde realiteit, waardoor een eenduidige denkrichting ontbreekt. Tijd dus om te kalibreren, ons af te stemmen op de nieuwe werkelijkheid. Wil je weten hoe jij je kan afstemmen op de nieuwe wereld en de consument zich hierin voortbeweegt? Check dan in!

Let op!
Vanwege het sluiten van de A4 Drive-in in Roelofarendsveen zijn we ge-noodzaakt om de Trendvisie 2022 online plaats te laten vinden. Hierdoor zijn de tijden verschoven en de prijzen verlaagd! We doen er alles aan om het online trendevent een interactief karakter te geven.

Data & tijden
Woensdag 2 juni van 16.00 tot 18.00 uur

Aanmelden
Meld je aan via het formulier op de website. De ticketprijs van de Trendvisie is €200,- per persoon, exclusief BTW. Ben je een relatie van Branddoctors of Bureau Nijman + van Haaster? Dan geldt er een gereduceerd tarief van €150,- per persoon.

We kijken uit naar je aanwezigheid!
Hartelijke groet van het Trend Team 

bottom of page
._2Xngm { margin-bottom: 20px; display: none; }