top of page
ON GOOD SOIL 2023 BANNER 1.jpg

Trendvisie 2023: On Good Soil

Eindelijk is het dan zover na twee jaar kunnen we onze jaarlijkse trendvisie weer live presenteren. Ben je benieuwd naar onze nieuwe kijk op de wereld en heb je het delen van inspiratie met vakgenoten ook zo gemist? Kom dan naar de Trendvisie 2023: ON GOOD SOIL in ons nieuwe kantoor.
 

Good Soil, ofwel vruchtbare aarde
Het is een onzekere tijd waarin veranderingen razendsnel gaan. Des te meer is het goed om je bewust te zijn of je organisatie of boodschap nog wel in vruchtbare aarde, good soil, valt.

 

Want dit kan zomaar niet meer het geval zijn. Dat komt doordat we, naast de coronacrisis direct opgevolgd door de oorlog in Oekraine, te maken hebben met grote economische en maatschappelijke vraagstukken, zoals krapte op de arbeidsmarkt, de energietransitie, en de grondstoffencrisis.

 

Toch is de toekomst niet per se donker. Er zijn prachtige, mooie ontwikkelingen te zien die hoop geven en ons uitdagen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van de metaverse, een parallelle digitale realiteit, waar we de komende jaren ongetwijfeld veel van zullen horen.


Datum en tijd
Donderdag 19 mei 2022 van 16:00 uur tot 20:00 uur in De Pastoe Fabriek,
Rotsoord 3a in Utrecht.


We zijn blij dat we dit jaar de presentatie eindelijk weer live aan kunnen bieden. Afgelopen maart zijn we verhuisd naar De Pastoe Fabriek in Utrecht. Deze voormalige meubelfabriek van het oer Hollandse designmerk Pastoe, is inmiddels benoemd tot industrieel erfgoed.
 
De Pastoe Fabriek was altijd z’n tijd vooruit en introduceerde meubels en gebruiksvoorwerpen met een vernieuwende vormgeving. Wil jij ook vooruit kijken en anticiperen op de toekomst schrijf je dan in voor de trendvisie 2023. Je hoort de laatste trends, ontmoet je je vakgenoten live en je kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes.


Aanmelden
De ticketprijs voor de Trendvisie 2023 inclusief drinks & bites is €185,- exclusief BTW, per persoon. Ben je een relatie van Branddoctors of Bureau Nijman + van Haaster? Dan geldt er een gereduceerd tarief van €150,- per persoon. Informeer naar de bedrijfsmogelijkheden als je met meerdere collega’s de trends wil horen en zien.
We kijken uit naar je komst!
Meld je aan via de website
 

 

Heb je het gemist? Boek dan een in-company trendpresentatie
In de interactieve presentatie van 3 uur nemen Aafje Nijman en Bianca van Zwol je team mee op duizelingwekkende reis in de toekomst.

De trends van Branddoctors zijn to-the-point, zodat je ze the-day-after ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Daarnaast laten we volop concrete voorbeelden zien van over heel de wereld waarin de trend (of een deel daarvan) zich al enigszins manifesteert.

Een presentatie boek je vanaf 3.600 euro afhankelijk van het aantal deelnemers en maatwerk. Interesse? Stuur ons een mail of bel voor een afspraak.


Hartelijke groet,
Het trendteam 

bottom of page
._2Xngm { margin-bottom: 20px; display: none; }